familierecht


Problemen voor, in of na het huwelijk? Zijn de huwelijkse regels ingewikkeld? Of wilt u gewoon meer informatie over samenwonen, gezag en adoptie van kinderen? Mischien denkt u aan scheiden? Advocaten.nl maakt het allemaal duidelijk. Indien er toch vragen rijzen kunt u een vraag stellen aan advocaten.nl

Dit deel van de site is ingericht voor ieder die vragen heeft over trouwen, samenwonen, echtscheiding en de financiële gevolgen daarvan. De informatie is vanzelfsprekend beknopt, en in veel gevallen is de bijstand van een advocaat aan te bevelen. Soms is er spoed geboden, bijvoorbeeld in geval van een echtscheiding, en in andere gevallen is het nuttig om informatie in te winnen alvorens u in een huwelijk of samenleving een bepaalde beslissing kunt nemen. Een gratis oriënterend gesprek met een advocaat kan ook verhelderend zijn. Laat u degelijk voorlichten door een deskundig advocaat van Advocaten.nl.

Wilt u direct contact met een deskundig advocaat, bel dan 0900 – ADVOCATEN (0900-0600). U krijgt direct een advocaat aan de lijn die u kan adviseren of u kan doorverwijzen naar een advocaat in uw omgeving.