0900-advocaten

Advocaat nodig?

Een advocaat vinden kost tijd. Een afspraak maken is soms moeilijk. Het kost u een halve dag van uw werk. En het eerste gesprek is niet altijd gratis.

Maar hebt u wel een advocaat nodig?

Is er geen andere oplossing? Misschien hebt u alleen een korte juridische vraag, of hebt u geen tijd om een advocaat te bezoeken?

Bij twijfel, bel
0900-0600 

(80 ct/pm)

Direct contact met een advocaat

U krijg direct contact met een advocaat.  Geen wachttijd, doorverbinden of keuzemenu. Geen identificatie, vertrouwelijkheid en geheimhouding gegarandeerd.

Neem de tijd

De advocaat neemt de tijd en luistert rustig naar uw vraag of verhaal .
De advocaat stelt ook vragen als dat nodig is. Dus bereidt het gesprek voor. Hou zo nodig relevante stukken en pen en papier bij de hand. U krijgt meteen antwoord op uw vraag.

Antwoord op uw vraag

Het antwoord op uw vraag, dat is niet altijd meteen de oplossing. Soms adviseert de advocaat alsnog een face-to-face gesprek met een advocaat. Hij vertelt u waar u deze kunt vinden.

De advocaat vertelt het u ook als u geen advocaat nodig hebt. Soms verwijst de advocaat door naar een andere instantie, waar u beter of sneller kunt worden geholpen. Een advocaat is immers niet altijd de beste oplossing. Denk aan het juridisch loket, het UWV, de notaris of de Kamer van Koophandel. 

bel 0900-0600

Een vraag per email kan natuurlijk ook. Klik hier

Uitgebreide informatie over 0900-0600